Cégtörténet

Tisztelt Vásárlónk, Tisztelt Fogyasztónk!

Örömmel értesítjük, hogy 2015 második félévétől folyamatosan megújítjuk termékeink csomagolását és hatékonyabb fogyasztói kommunikációval lépünk a piacra Önök elé. Célunk, hogy közelebb kerüljünk Fogyasztóinkhoz, Vásárlóink jobban megismerjenek bennünket. Elindítjuk új honlapunkat, Choco játékunkat, facebook oldalunkat, ahol várjuk szíves érdeklődésüket.

Engedjék meg, hogy bemutassuk vállalkozásunkat.

Hagyományos és Magyar családi receptúrák alapján kezdtük meg gyártásunkat a nyolcvanas évek legvégén. Cégünk központja és gyára Lajosmizsén, Bács-Kiskun megyében található.

Cégünk 1990 óta működik, kezdetben magán vállalkozásként, és 2004 óta Házisweets Kft néven. Napjainkra már országosan ismert és elismert gyártóvá tudtunk fejlődni.

A fő tevékenységünk édesipari termékek gyártása, és országos kereskedelme. 

A folyamatos fejlesztés, bővítés, korszerűsítés a jellemző ránk, keressük az Önök ízlésének legmegfelelőbb édességeket.  Termékkínálatunkban jól ismert márkáinkra helyezzük a fő hangsúlyt, mint például a CHOCO, Dr. Torok, FRU karamell, Candy Bon család, de folyamatosan új termékekkel is megjelenünk a piacon, Cukorkavics, Fahéjas mogyoró.

A piaci igények kielégítése a fejlődés különösen fontos eszköze, az állandó változás és az innováció, a termékfejlesztés . A magyar fogyasztók a kiváló minőség mellett  keresik és igénylik a tradicionális ízeket és termékeket, melyre cégünk igen nagy hangsúlyt fektet.

Termékeinknél nem csak a minőség, de a megjelenés, a csomagolás is egyedi.

A jelenleg termelt és forgalmazott cikkelemeink magában foglalják az édesipar jelentős palettáját, a hagyományos magyar íz világot és a modern nemzetközi trendeket - kókuszos csemege több ízben, töltött és töltetlen keménycukorkák, pehelycukrok, puhakaramellák, szőlőcukorkák, cukormázas mogyorók, gyümölcs zselék, gumicukrok, töltött furé, krumplicukor, dianás cukor, drazsék, szaloncukrok és a vásárokban népszerű lédig édesipari termékek.

A Choco, a Dr. Torok és az új „Pepita" termékcsaládunkkal a hazai fogyasztókat, míg a Candy Bon termékcsaládunkkal a hazai és a külföldi fogyasztókat céloztunk meg.

Árkategóriában a jó minőségű, de ugyanakkor a megfizethető termékek gyártására szakosodtunk, szem ellőtt tartva a piaci és az Önök igényeit.

A kereskedelemben teljes országos lefedettséggel rendelkezünk. Termékeinket megtalálják az édesség nagykereskedelmi egységek, a hazai és a külföldi üzletláncok, a kiskereskedelmi boltok polcain és a vásározók standjain országszerte. Jelentős az export forgalmunk is Európa országaiba.

Köszönjük megtisztelő figyelmét, hogy az előző pár-percét ránk szánta és megismerkedett termékeinkkel. Reméljük a jövőben Önt is a népes fogyasztótáborunk tagjai között tudhatjuk és egy kis örömet, mosolyt csempészhetünk hétköznapjaiba, hiszen ezért dolgozunk Kollégáinkkal nap mint nap.

Tisztelettel,
Földházi Csilla és Földházi Csaba